Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis training voor 5 sociaal ondernemers uit Amsterdam Nieuw West, meld je snel aan!

20 maart 2023 @ 14:00 - 17:00

Hoe storytelling jouw onderneming kan helpen..?
Ontdek het bij de masterclass voor sociaal ondernemers!

Op 20 maart 2023 organiseert Casa Sofia in samenwerking met Social Enterprise NL de unieke masterclass ‘Storytelling & jouw onderneming’ speciaal voor sociaal ondernemers uit Amsterdam (Nieuw-)West.

 

Sociaal ondernemers werken vol overtuiging aan hun missie: oplossingen bieden voor maatschappelijke problemen. Natuurlijk wil je daarbij zoveel mogelijk impact genereren. Helaas ervaren veel sociaal ondernemers obstakels op hun pad. We kennen allemaal wel een ondernemer met fantastische ideeën die er onvoldoende in slaagt toegang te krijgen tot essentiële diensten zoals gedegen financiering, behulpzame netwerken of de juiste gemeentemedewerker.

Uitdagingen?
Social Enterprise NL is in het leven geroepen om sociaal ondernemers actief steun te bieden zodat hun waardevolle bijdrage niet verloren gaat. Om succesvol je doelen te bereiken, moet je eerst weten welke uitdagingen er voor je liggen en hoe je die stap-voor-stap aan kan gaan. Een belangrijke eerste stap is het goed kunnen presenteren van jouw onderneming. Vaak heb je jouw verhaal, visie en missie zelf helder voor ogen, maar merk je dat het lastig is om deze overtuigend met anderen te delen. Dat is juist wat je gaat leren.

Oplossingen!
Speciaal voor die ondernemers organiseert Nick Sens van Social Enterprise NL samen met Mohamed Mahdi. Oprichter van Casa Sofia en Nesrien Abu Ghazaleh (Universiteit van Amsterdam) de vrij toegankelijke masterclass ‘Storytelling & jouw onderneming’. In deze masterclass ontdek je de waarde van storytelling voor jouw onderneming, leer je je verhaal krachtig neer te zetten en hoe je storytelling kan inzetten om klanten en dienstverleners succesvol aan je te binden. Deze inzichten gaan Social Enterprise NL helpen in hun onderzoek naar deze obstakels. In het najaar zal er op basis van dit onderzoek projecten worden ontwikkelen om deze obstakels voor ondernemers weg te nemen.

 

Praktische details:

Masterclass ‘Storytelling & jouw onderneming’

Aanmelden: info@casasofia.nl  o.v.v. ‘Storytelling & mijn onderneming’

20 maart 2023 | 14.00-17.00 (aansluitend informele maaltijd)

Casa Sofia, Louwesweg 6G, 1066 EC Amsterdam

Aanmelden:  nick@social-enterprise.nl of info@casasofia.nl

Gegevens

Datum:
20 maart 2023
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Casa Sofia
Louwesweg 6G
Amsterdam, 1066 EC
+ Google Maps
Telefoon
06-33 23 8000
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
20 maart 2023
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Casa Sofia
Louwesweg 6G
Amsterdam, 1066 EC
+ Google Maps
Telefoon
06-33 23 8000
Bekijk de site van Locatie