Meet up!

Café CASA SOFIA biedt niet alleen ruimte voor zakelijke en persoonlijke bijeenkomsten in haar horecagelegenheid, maar ook in de twee ruime en lichte zalen die naast het café te huur zijn, evenals in haar foto/filmstudio. We denken graag met u mee: veel is mogelijk en bespreekbaar! Wilt u een expertmeeting, workshop of brainstormsessie organiseren? Een cursus aanbieden? Een jubileum vieren, high tea geven, kinderfeestje of besloten (familie)diner realiseren? Het kan allemaal.

Buurtonderneming

Daarnaast faciliteren we ook graag laagdrempelige activiteiten en bijeenkomsten voor mensen die wat minder te besteden hebben. Zo kunnen mensen die ‘iets terug willen doen’ voor de buurt een of meerdere ruimtes in overleg tegen een schappelijke prijs huren.

Daarnaast kunnen we actief meedenken of er externe financiële middelen zijn om kleinschalige maatschappelijke activiteiten te ontplooien of te versterken.

Cultuur als kracht

Café Casa Sofia spant zich daarnaast in om kunst en cultuur een podium te geven; een podium van en voor mensen uit Nieuw-West, Groot-Amsterdam en daarbuiten. Onze unieke locatie en diverse faciliteiten lenen zich bij uitstek voor verhuur aan programmeurs van kunst en cultuur, zoals de OBA, El Hizjra en kleinschalige theater- en muziekgezelschappen.

We ambiëren regelmatig optredens van zowel beginnende als gevestigde schrijvers en muzikanten te organiseren, plus exposities van bevlogen kunstenaars en fotografen mogelijk te maken. Het café is tevens een interessante locatie voor lezingen, debatten en live radio-uitzendingen.