Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Taste New West

24 februari @ 18:00 - 20:30

Taste New West is een avondje uit, in de buurt. Ingrediënten van Taste New West zijn, live muziek, een literaire voordracht en een heerlijke maaltijd verzorgt door de huischef van Casa Sofia. Er zullen ook vegetarische opties zijn.

Wij nodigen jullie van harte uit op onze nieuwe locatie om een volgende editie bij te wonen van Taste New West op donderdag 24 februari!

Muzikale Gast

Met niemand minder dan songwriter en muzikante Jara (LEWIN), die een vaste plaats heeft in onze programmering. Zij schrijft over liefde, leven, tijd en verlies, gestoeld in de folk-traditie van de jaren zestig en vermengd met een flinke scheut eigenheid. In haar composities zit een speelsheid die zowel banden heeft met het vakmanschap van de grote songwriters uit de jaren zestig en zeventig, als met de exploratiedrang van moderne, eigenzinnige artiesten zoals Laura Marling, Big Thief en The Weather Station. Voor meer informatie over LEWIN kun je naar Lewin

Naast de muzikale voorzieningen zal er ook een literaire voordracht zijn van de zeer getalenteerde schrijfster en winnares van de El Hizjra literatuurprijs: Soumaya Bazi!

RESERVEREN

Hele programma voor 15 € p.p

Reserveer alvast je plekje door te mailen naar:

info@casasofia.nl met als onderwerp ‘TASTE NEW WEST RESERVERING’

Zaal open:                             18:00

Aanvang                                18:45

Einde programma                20:30

 Louwesweg 6 1066 EC Amsterdam

 

BEPERKING DOOR CORONA

Helaas weten wij niet zeker welke versoepelingen er aangekondigd zullen worden. Als de 1,5 meter nog niet komt te vervallen, hebben wij maar beperkt plek. Wees dus snel met reserveren!

Casa Sofia is op zoek naar buurtbewoners die het leuk vinden om gastkok te zijn voor Taste New West! Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar info@casasofia.nl voor meer informatie! 

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
18:00 - 20:30

Locatie

Casa Sofia
Louwesweg 6G
Amsterdam, 1066 EC
+ Google Maps
Telefoon:
06-33 23 8000
Bekijk de site van Locatie

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
18:00 - 20:30

Locatie

Casa Sofia
Louwesweg 6G
Amsterdam, 1066 EC
+ Google Maps
Telefoon:
06-33 23 8000
Bekijk de site van Locatie